A Kolibri csónakok bemutatása

kolibri logo

Ha Ön – egy halász, vagy vadász, vagy sportoló, vagy egyszerűen csak úgy döntött, hogy pihenni vágyik és családjával végigcsónakázna egy festői folyón,- akkor az Ön legjobb barátja lehet – a felfújható “KOLIBRI” csónak…

„Néhány mondat a gumicsónakokról 

 A „Kolibri”cég közel 20 éve gyárt Európában felfújható halász, vadász és szabadidős célra felfújható gumicsónakokat. Minden kolibri termék megfelel a nemzetközi ICO / CD 6185, és a CE szabványnak. Bureau Veritas (Franciaország). A Kolibri vállalat 1995 óta, működik, mint gyártó a piacon, így több éves tapasztalattal rendelkezik a gyártás, a minőség és szolgáltatás területén. A Kolibri gumicsónakok alapos minőségellenőrzésen esnek át, beleértve az alapanyagot a kiegészítő alkatrészeket és tartozékokat annak érdekében, hogy az ügyfél egy tökéletes gumicsónakot kapjon.

kolibri008

kolibri009

 A Kolibri csak kiváló minőségű alapanyagokat használ. A szövet 5 rétegű PVC. Ez amellett, hogy nagy szakítószilárdságú számos más előnnyel jár. A hajó UV-álló, ellenáll a sós víznek, benzin és olajálló és hidegben is elég puha és rugalmas. A varratok lezárása modern nagyfrekvenciás hegesztéssel történik. Ez a módszer biztosítja az abszolút légzárást és a hosszú élettartalmát a varratoknak a gumihajókon. A gyártó védjegye rá van nyomtatva a ballonokra, ami garantálja minőséget. Minden modell CE jelöléssel, megfelelőségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

Sokszor keresnek meg bennünket akár telefonon, vagy e-mailen „miért a Kolibri gumicsónakokat válasszam ”kérdéssel. Nem szokatlan a kérdés, hiszen mindenki körültekintő egy nem kis beruházást igénylő gumicsónak vásárlás előtt. A legelső, amit válaszolhatunk erre a kérdésre a tapasztalat. A Kolibri gumicsónakokat közel húsz éve ismerjük és használjuk. Az idők elteltével a megrendelők igénye és a csónakokat használó horgászok és a vízi sportokat kedvelő felhasználók tapasztalatai alapján folyamatos termékfejlesztéseken estek át. Mára Magyarországon piacvezető csónakokká nőtte ki magát a Kolibri gumicsónak márkanév.

Ezt a piaci helyzetét a Magyarországon kiváló minőségével, egyedülálló típus, méret és színválasztékával vívta ki. A világszínvonalú anyagok biztosítják az állandó minőséget. Ötrétegű anyagának köszönhetően rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságainak akár több évtizeden át. Mobilis rendkívül sokoldalúan felhasználható akár horgászcsónak, akár kedvtelési célokra. Elsősorban e tulajdonságok alapján ajánljuk nyugodt szívvel a forgalmazott csónakokat. Második nagyon fontos érv a gumicsónakok vásárlásával kapcsolatos. Ma Magyarországon számos gumicsónak márkanév létezik. Ezért szeretnénk egy kis segítséget adni a vásárláshoz. Ha végigmegyünk, a gumicsónak választékon három irányvonal létezik. Elsősorban eddig a jól ismert márkaneveket ismerhettük, amelyek más árucikkekkel is összekapcsolhatóak. Ezekre a gumicsónak márkáknak jellemzően néhány kivitelük létezik. Nem csak gumicsónak gyártás a fő profiljuk ezért kevesebb a színkombinációjuk és az idők során nem sokat változott. A márkanév miatt az árkategóriájuk egy magasabb sávban helyezkedik el. Második irányvonal a csak a felfújható gumicsónakokra szakosodott márkák. Mindenki megkeresheti a magának legmegfelelőbb, legszimpatikusabb gumicsónak típust. A Kolibri minden évben új fejlesztésekkel jelentkezik, legyen szó a típusokról, vagy új színekről. Speciálisan gumicsónak gyártásra és gumicsónak felszerelés gyártására szakosodott. Ugyanolyan világszínvonalú vezető alapanyag gyártók anyagaiból készülnek. A Kolibri találó név a csónakokra a változatos színvilág megtestesítője. 

kolibri

A választható egyedülálló színeknek köszönhetően nemigen találhatunk más gyártót ekkora színpalettával. Nem csak egy-egy szín elérhető a színek kombinálhatóak is. A minőséggel kapcsolatban büszkén mondhatjuk el eddig kivétel nélkül csak a legjobb visszajelzések érkeztek a csónakokkal kapcsolatban. Harmadik irányvonallal csak azért foglalkozunk, amiről nem is érdemes lenne még említést sem tenni, de mindenképpen szeretnénk megkímélni a csalódásoktól. Az interneten számos külföldi aukciós oldalakról kereskedő magát magánszemélyként feltüntető hirdetőt lehet találni. Ezek a kereskedők általában a vásárlóval elhitetik milyen jó és olcsó üzletet fognak kötni. A megrendelést követően, azonban amikor megérkezik a csónak, ha egyáltalán megérkezik, jön a csalódottság. Bár a képen talán jól nézett ki rájön, hogy közel se azt kapta, amiért fizetett. Mindenféle engedélyek forgalmazási jogosultság nélkül, még akár gumicsónak web áruházként is feltüntetve magukat üzemelnek. Valós árukészlet hiányában előre rendelés formájában próbálkoznak részt venni a piacon. Ha a Kolibri gumicsónak típust választja, megkímélheti magát a fent említett csalódásoktól és egy minőségi értéktartó gumicsónak típust vásárol.

A technológia:

Videó:

Elérhetőség : Kánya Gyula

Telefonszám : +36 30 978 5686

E-mail cím : kolibricsonakok@gmail.com

Weboldal címe :www.kolibricsonakok.hu

Mindenkinek ajánljuk a Kolibri Gumicsónakokat és más egyéb termékeit !