Inox Carp Hungary bemutatkozása

inoxlogo

Bemutatkozás:

Vállalkozásomat 1980-ban alakítottam, fémcsiszolással polírozással, foglalkoztunk, ipari termékek, veteránautók motorok, motorépítők részére, majd 2000-ben beszálltunk a rozsdamentes szerkezetek gyártásába. Ekkor már rendszeresen jártam horgászni, későbbiekben bojlis horgászat mellett köteleztem el magam és versenyekre kezdtem járni, mikor jöttek a problémák a padokkal, eltört, kikopott, felborult. Elhatároztam, hogy készítek saját részemre egy olyan állványt ami igényeimnek megfelel, mikor elkészült az első darab több horgásztársam megkeresett, hogy nekik is készítsek. Ekkor elkezdtem a gyártását. Ma már több haza és külföldi megrendelő megelégedésére gyártunk padokat és horgász kiegészítőket limitált darabszámmal aláírásommal ellátva.

Célunk és elvünk:

Kifogástalan minőségű horgász termékek gyártása folyamatos fejlesztés mellett lehető legalacsonyabban tartani az árakat a konkurens cégekkel szemben. Kritikákat, javaslatokat elfogadjuk, segítségként értékeljük.

nagy istvan

Garancia:

Koromra és egészségügyi állapotomra tekintettel 100 évnél több garanciát nincs módomban vállalni.  :) A termék garanciájához szakszerű használat elengedhetetlen feltétel. Azokat a hibákat, amik a szakszerűtlen használatból erednek nem áll módunkban garanciális feltételként javítani!

MIÉRT ÉPPEN INOX CARP?

Nagyon ritkán adódik manapság, hogy hosszabb időt tudok szánni a horgászatra, de azt szeretem problémamentesen jó hangulatban eltölteni. Sajnos ez nem mindig ilyen egyszerű. Nagyon sok felszerelést kell használnunk, hogy igazán eredményesek legyünk. Ilyen nélkülözhetetlen tartozék a rod pod is. Több darabra sikerült szert tennem horgászataim során, de rövid idő alatt jöttek a problémák, annak ellenére, hogy sosem az alsó kategóriát használtam. Hittem Én abban, ha valami drága akkor már jó is, de sajnos ezt az elvemet hamar fel kellett adnom. Rövid idővel elhasználódnak a gyengébb minőségű anyagok, de a gyártó részéről így van jól. Ekkor határoztam el, hogy építek saját részemre egy olyan padot ami igényeimnek megfelel rozsdamentes anyagból. Biztos, hogy az első darabok hagytak némi kívánnivalót maguk után, de ezek is megállják a helyüket a hasonló padokkal szemben, ez nem azt jelenti, hogy nem fejlesztenénk fokozatosan és nem javítanánk ki a hibáinkat, mi is emberből vagyunk, de törekszünk a legjobbra.Igazi kisipari munka nagyon sok munkaórával és egyedi elképzelések zömével tudtuk létrehozni ezt a nem átlagosnak mondott padot. Rendelés esetén átbeszéljük a kívánt elképzelést elmondjuk a saját tapasztalatainkat ettől kezdve a döntés a  megrendelőé. Árainkkal megpróbálunk reális talajon maradni. Inkább a drágább alkatrészeket, fejlesztéseket átgondoljuk, de semmiképp a minőség rovására. Sajnos kicsik vagyunk és nagy tételben nem tudunk gondolkozni. Nem szeretnék elkalandozni a realitás talajától, mert úgy érzem addig tudunk megfelelni a horgász társaink elvárásának.

Biztosan már mások is jártak úgy, hogy a horgászatok alkalmával a bottartó állványuk sok bosszúságot okozott. Eltörtek az alkatrészek, esetleg kikopott egy alkatrész, vagy éppen nem volt megfelelő a stabilitása, rosszabb esetben felborult az értékes orsókkal, botokkal együtt. Ezeket a problémákat napjainkban már elfelejthetjük, ha az Inox Carp bottartó állványait vagy kiegészítőit használjuk. Nagy István a vállalkozását az 1980-as években kezdte, ekkor még ipari termékek csiszolásával, polírozásával foglalkozott, de azóta már a rozsdamentes anyagok gyártásába is bekapcsolódott. Mivel ő is fanatikus horgász, ezért minden tapasztalatát összeszedve nekifogott a rozsdamentes anyagokból készült, különféle bottartó állványok gyártásába.

A műhely:

Mostanra olyan állványokat készít, amik minden igényt kielégítenek, és minden vízparti terepnek megfelelnek. Legyen az egy stég, homokos vagy kavicsos part, töklevelekkel benőtt víz, már nem probléma, az Inox Carp állványai a négy lábnak köszönhetően, minden terepen stabilak lesznek. Létezik olyan típus, ami 360 fokban elfordítható, és egy egyszerű mozdulattal függőleges helyzetbe állítható.

A gyártó kérésre bármit belegravíroz a termékekbe, legyen az egy logó, vagy név, és ezzel a horgász egy teljesen egyedi terméket kap. Sőt, emellett még beleszólhatunk a gyártásba is, külön megadhatjuk, hogy hány botot szeretnénk elhelyezni az állványon, milyen hosszúak legyenek a lábak, vagy éppen megadhatjuk a kereszttartók méretét is. Egy testre szabott állványt kapunk, aminek szinte minden részét mi terveztük.

Emellett még készülnek egy ágú, illetve dupla leszúrható bottartók, amik szintén bármilyen terepen használhatóak. A legkeményebb talajba is leüthetjük egy gumikalapács segítségével. Nem kell félnünk, hogy elgörbül az anyag, hiszen a legjobb minőségű és erősségű acél anyagokból készülnek az Inox Carp termékei.

Termékeink:

Különféle kiegészítő termékek is készülnek, amik megkönnyítik a horgász dolgát. Ilyen például a több méter hosszú tapogató rúd, vagy a zsinórfelszedő kampó, ami az akadós terepen nyújt nagy segítséget, vagy éppen a mérlegelő állvány, és a rozsdamentes anyagból készült bogrács. De van a terméklistában zsinórelvezető, vagy a pontyzsákok tárolására alkalmas leszúró, bilincsekkel együtt. Természetesen itt is minden egyéni rendelés alapján készül, a hosszú rudak pedig szétszedhetőek, hogy kényelmesen tudjuk szállítani. A fejek menetesen vannak rögzítve, egy egyszerű mozdulattal tudjuk őket cserélni.

Videó:

Elérhetősség:

Nagy István

Telefonszám: 06 20 914 99 52

E-mail: info@bojlisallvany.hu

Mindenkinek ajánljuk az INOX CARP Hungary termékeit!!!