Domi-no Fishing Team Nagyréti Tóra Látogat

Csapatunk 2017. Június 16. útnak indul a Békéscsaba melletti Nagyréti Horgásztóra. Célunk a nagytestű halakat partra csalni pár kép erejéig. A horgászat érdekessége pedig abban fog rejleni, hogy teljesen partról történő horgászatnak nézünk elébe. A horgásztúrát 72 órára tervezzük. A tó több nemzetközi bojlis versenynek adott már lehetőséget.

terkep

Néhány információ a tóról

A Nagyréti-tó Békés megyében, Békéscsaba központjától 9 kilométerre található. Megközelítése a 44-es út és a Veszely-Gerla összekötőút felől lehetséges. A Zöldprofil Kft. által üzemeltetett síkvidéki, körtöltéses halas, ill. horgásztó 2014-ben készült el, beüzemelésére 2015-ben került sor. A tó 23 hektár területen fekszik, nettó vízfelülete 15 ha. A tó a Catch & Release (Fogd meg és engedd vissza) elv alapján üzemel, tehát halat elvinni nem lehet.

nagyreti

A tó sajátossága, hogy kiválóan alkalmas horgászversenyek rendezésére, mivel a horgászállások előtti horgászható terület, a tófenék domborzata, valamint a vízmélység közel azonos, így a versenyfeltételek is kiegyenlítettek. Az átlagmélység 2.3 méter, a mederfenék akadó mentes, egyenletes felületet képez. A tó hosszában nádsövénnyel elválasztott, a halak védelmének céljából akadók nem kerültek kihelyezésre. A tó vízellátása (Fehér-Körös, Gerlai holtág) egész évben biztosított, a vízszint a feltöltés után stabilan, a stég magasságától számítva 25-35 cm közötti-sávban tartható.

to

A tó nagytestű pontyokkal került betelepítésre, melyek súlya 5 és 10 kg között van, de nagyobb példányok is találhatóak benne. A ragadozóhal állomány szürke harcsából, csukából és süllőből tevődik össze. A nyugati és keleti oldalon egyaránt 9-9 db horgászállás került kialakításra, egymástól való távolságuk 57 m. A stégek mérete 6×4 méter, ami a hat bottal történő horgászathoz kényelmes hozzáférést biztosít. Az állásoknál a sátorozási lehetőség adott és az elektromos áram biztosított.

Kedvezményezett: Zöldprofil Kft.
Bank neve: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11733254-20001993
Kérjük, hogy az előleg átutalása előtt egyeztessen időpontot velünk.

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a foglalt hely számát, annak időpontját valamint a foglaló személy nevét. A foglalás a pénz megérkezésekor válik valóssá. Az összeg beérkezését követően küldjük a számlát. Lemondás esetén, ha az 7 napon túl történik az előleget nem áll módunkban visszafizetni. Ellenkező estben az időpontot áthelyezzük, vagy az előleg visszafizetésre kerül.

Telefonos egyeztetés: Varga Gergő: 06-70-940-1253

Email: foglalas@nagyretito.hu

domino