A Domi-no Fishing Team Pródon járt…

2015 április 2.-5. között Hajdú Bihar megyébe látogatott Hajdúböszörménybe a Pródi Horgásztóra a Domi-no Fishing Team Oláh Imre vezetésével, Antovszki László és Kindli Zoltán ! Kindli Zoltán a csapatban új még, ez az első nagy bojlis túrája a fiúkkal!

domino

Az új csapat tagunk, Kindli Zoltán fogta a túra legnagyobb halát egy 11,20 kg szép pontyot!

Hajnali 3 órakor indultunk a Pródi horgásztóra Békéscsabáról nagy reményekkel és nem volt hiába.

06

A tóról tudni kell, hogy 33 hektáros! Minden horgászálláson stég, filagória és szemetes kuka található, továbbá minden horgászálláson pontybölcső tartozik a halak védelmére való tekintettel!

Reggel 6:30 perckor értünk ki a tóra! Bójázás és medertérképezés után  elkezdtük a alapozó etetést! A bólyánk 130 méterre volt lerakva. Etetésre: Kukorica, tigrismogyoró, pelletek, bojli került. Horgászállásunk a 31-es stégen kapott helyet!

110 gr ólmokkal horgásztunk, amit a MINŐSÉGI  OLÓMÖNTŐ FORMÁK  ajánlotta fel a csapatnak! Nagyon szépen kidolgozott ólmok mindenkinek ajánljuk!

olomonto

Reggel 10 :00 órára mind a 6 bojlis szerelék a helyükön volt és vártuk a kapást.

Tudni kell a tóról, hogy a FOGD MEG, ÉS ENGEDD VISSZA EL működik!

Minden halat pár kép erejéig csaltunk a pontymatracra, fertőtlenítés után visszaengedtünk a tóba! Nem sokat kellet várni a halak jelentkezésére! Elsőnek egy 9,85 kg tükörponty érkezett utána jöttek kisebbek nagyobbak!

Túra legnagyobb halai: 11,20 kg ; 9,85 kg ; 8,95 kg ; 9 kg; 9,40 kg. Emellett több 5-6 kg-os példányok is horogra akadtak! Képeket csak a szebb példányokról készítettünk!

Nagyon jó 48 órás horgászatott tudhatunk magunk után!

Nem volt egyszerű az időjárás változékonysága, hiszen nagy szél,eső,fagy, napsütés egyaránt megkörnyékezett minket.

A halak kapókedve viszonylag jó volt. Hol éjszaka, hol a hajnali órákban, hol pedig napközben jelentkeztek a pontyok. Általában erőteljes húzós kapással, néha pedig ejtős kapásunk is volt

A 48 horgászat eredménye a csapat összesen 34 darab halat fogott, amelynek összsúlya 180 kilogrammot mutatott!

Üdvözlettel: Oláh Imre Csapatvezető !

Köszönjük Pródi Bojlis tó!

Találkozunk Ősszel! Hiszen mint a Domi-no Fishing Team Csapatvezetője Oláh Imre elárulta: ősszel visszajönnek egy 72 órás pecára!

A hozzászólások le vannak tiltva.